Algemene voorwaarden

Lisa Lynn van Gelder is de eigenaar van lisalynn.nl. De onderstaande Algemene voorwaarden zijn van toepassing. Door lisalynn.nl te gebruiken en / of een bestelling te plaatsen, gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden. Lees onze Algemene Voorwaarden zorgvuldig door voordat u bestellingen plaatst op lisalynn.nl

lisalynn.nl biedt alleen producten aan die op voorraad zijn en die zijn gepubliceerd op www.lisalynn.nl. Het bestellen van deze producten betekent niet dat ze op enig moment beschikbaar zijn. We houden ons het recht voor om elk product op elk gewenst moment te beëindigen.

Heeft u vragen over de algemene voorwaarden? Neem contact op via via service@lisalynn.nl of bel +31627077533, we helpen u graag verder.

| INHOUDESOPGAVE |

2. Prijzen en aflever kosten

3. Bestellingen

4. Levering

5. Omruilen

6. Retourneren

7. Betaalmetoden

8. Onze aansprakelijkheid

9. Kleuren

10. Garantie

11. Scheiding

12. Eigendom van rechten

13. Bedrijfsgegevens

14. Lynn Fashion online klantenservice

| PRIJZEN EN AFLEVER KOSTEN |

2.1 De prijzen op lisalynn.nl zijn inclusief de wettelijke belasting op de toegevoegde waarde maar exclusief bezorgkosten. Als het BTW-tarief dat van toepassing is op de datum van de bestelling, wordt gewijzigd nadat de bestelling is geplaatst, wordt de wijziging weergegeven in de prijs van artikelen zonder dat u hiervan op de hoogte wordt gebracht.

2.2 De bezorgkosten voor elke bestelling zijn hetzelfde, ongeacht de grootte of het gewicht van uw bestelling. De kosten voor elke bezorg methode worden duidelijk aangegeven tijdens het afreken proces. Als we uw bestelling niet volledig kunnen leveren en meer dan één levering moeten doen, zullen er geen extra kosten in rekening worden gebracht voor eventuele volgende leveringen.

Hieronder vindt u onze actuele leveringsprijzen:
Nederland € 6.95

| BESTELLINGEN |

3.1 De bestelmogelijkheden die voor u beschikbaar zijn, zijn via lisalynn.nl of per telefoon. Neem voor meer informatie over het bestellen contact met ons op.

3.2 Zodra u uw bestelling heeft geplaatst en u ons uw e-mailadres heeft verstrekt, ontvangt u een e-mailbevestiging. Als we om welke reden dan ook uw bestelling niet kunnen uitvoeren, laten we u dit zo snel mogelijk weten. Als we de betaling voor deze bestelling al hebben ontvangen, proberen we het toepasselijke bedrag terug te betalen met dezelfde methode die is gebruikt om de betaling uit te voeren. Soms zijn alternatieve regelingen nodig, in dit geval neemt onze klantenservice contact met u op om de restitutie te regelen.

3.3 Als u een bestelling bij ons heeft geplaatst, bent u verplicht de kosten van die bestelling binnen 5 werkdagen over te maken naar onze rekening.

| LEVERING |

 4.1 Lynn Fashion zal de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht nemen om zo accuraat mogelijk te zijn bij het ontvangen en verzenden van bestellingen. We streven er altijd naar om uw bestelling af te leveren op een woonadres, postkantoor of ophaallocatie. Let op, we verzenden alleen naar adressen thuis of op kantoor.

4.2 Lynn Fashion verzendt de goedgekeurde bestellingen zo snel mogelijk en in de volgorde waarin ze zijn ontvangen. De levering duurt normaal gesproken ongeveer 7 – 14 werkdagen (maandag – vrijdag) vanaf het moment dat de bestelling wordt geplaatst.

Levertijden kunnen variëren afhankelijk van waar de bestelling moet worden afgeleverd. Incidentele vertragingen kunnen optreden tijdens piekperioden of in het geval van onverwachte gebeurtenissen. Uiterlijk binnen een periode van dertig dagen na het plaatsen van de bestelling worden de bestellingen geleverd.

4.3 Voordat u uw bestelling plaatst, wordt u op de hoogte gebracht van de verwachte leveringsgegevens. Verzendkosten worden weergegeven bij het afrekenen.

4.4 Als uw bestelling niet op de geplande datum arriveert, neem dan contact op met onze klantenservice.

| OMRUILEN |

5.1 U heeft het recht om uw aankopen om te ruilen binnen een termijn van 14 kalenderdagen na de dag van levering van de goederen, wat betekent dat u van gedachten mag veranderen en de goederen die u hebt ontvangen zonder enige verplichtingen van uw kant kunt omruilen.

5.2 Als u uw bestelling wilt omruilen, neem dan contact op met de klantenservice. In elk geval moet het binnen de periode van 14 dagen worden verzonden zoals beschreven in sectie 5.1 hierboven. 

5.3 Als het item dat u hebt ontvangen defect is, moet u dit zo snel mogelijk melden bij onze klantenservice en het artikel retourneren in overeenstemming met sectie 6 (Retouren) hieronder. Voor artikelen waarvan we vinden dat ze defect zijn, ruilen we het geheel gratis om. De hierin beschreven bepalingen beperken geen toepasselijke wettelijke rechten.

5.4 Lynn Fashion kan de reden van terugkeer vragen, maar je bent niet verplicht om deze op te geven.

| RETOURNEREN |

 6.1 Lynn Fashion heeft een omruil garantie om items te vervangen in overeenstemming met sectie 5.3. We vragen u alleen om het product en de verpakking zorgvuldig te behandelen. Geef items onbeschadigd en ongebruikt weer, met alle Lynn Fashion-labels en -tags intact. Dit betekent dat de items niet beschadigd, vervuild, gewassen, veranderd of versleten zijn (anders dan om het item te proberen).

6.2 Voor gebrekkige artikelen zal Lynn Fashion u zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van uw artikelen een nieuw artikel opsturen. Bewaar de ontvangstbevestiging als bewijs van verzending. U bent aansprakelijk voor schade aan de kleding totdat wij ze ontvangen in ons magazijn, dus in geval van een geschil, raden wij u aan om de inzamelpunten als bewijs van verzending te bewaren.

6.3 lisalynn.nl zal uiteraard streven naar tevreden klanten. Als u niet tevreden bent met een artikel, heeft u 14 dagen om het artikel om te ruilen bij Lisalynn.nl, zoals beschreven in 6.1 hierboven

6.4 Na 14 dagen kunnen de items niet meer worden omgeruild. Bij retournering na een verkeerde levering of een gebrekkig product betaalt lisalynn.nl de retourkosten.

6.5 Lynn Fashion betaald geen retourkosten bij het omruilen van een product.

| BETAAL METHODEN |

U kunt op verschillende manieren voor uw goederen betalen, zoals hieronder wordt beschreven.

7.1 Bankpas: u kunt uw betalingsgegevens invoeren op het moment dat u uw bestelling plaatst met een geldige bankpas (Mastercard). Lynn Fashion behoudt zich het recht voor om de geldigheid van de bankpas te controleren, de kredietstatus ervan in relatie tot de bestelwaarde en of de adresgegevens van de koper correct zijn. We kunnen bestellingen weigeren afhankelijk van het resultaat van deze controles.

7.2  Houd er rekening mee dat we geen contant geld of cheques accepteren.

7.3 Natuurlijk kunt u ook met cadeaubonnen betalen. Hiervoor kunt u de unieke code toepassen in het juiste vakje (kortingscode) dat op uw winkelkaart staat. Dit werkt hetzelfde voor kortingscodes.

| ONZE AANSPRAKELIJKHEID |

8.1 Niets in deze Algemene voorwaarden zal onze aansprakelijkheid uitsluiten of beperken met betrekking tot zaken waarvoor het onwettig zou zijn om onze aansprakelijkheid te beperken of uit te sluiten.

8.2 Lynn Fashion is niet verantwoordelijk voor indirecte verliezen die een neveneffect zijn van het grootste verlies of de belangrijkste schade, bijvoorbeeld winstderving of verlies van kansen; of voor het niet leveren van de goederen of om te voldoen aan een van onze andere verplichtingen onder deze Voorwaarden, wanneer een dergelijke tekortkoming te wijten is aan een gebeurtenis die buiten onze redelijke controle ligt, inclusief maar niet beperkt tot brand, overstroming, storm, oproer, civiele storing , oorlog, nucleair ongeval en terroristische activiteit.

8.3 Onze maximale aansprakelijkheid jegens u voor enig verlies of schade die ontstaat in verband met uw bestelling op de lisalynn- website is beperkt tot de totale prijs van uw bestelling.

 | KLEUREN |

9.1 We hebben er alles aan gedaan om de kleuren en samenstelling van onze producten die verschijnen op Lisalynn.nl zo nauwkeurig mogelijk weer te geven. Als er kleurverschillen zijn tussen de kleuren die op de website op uw computer worden weergegeven en de werkelijke kleuren van de kledingstukken, kan dit te wijten zijn aan de kleurreproductie op uw computer.

| GARANTIE |

10.1 Als er fouten of defecten zijn in de items die u hebt gekocht van de Lisalynn-website, houden wij ons aan alle wettelijke garantieregels. Als u een klacht heeft over voor de hand liggende materiaal- of fabricagefouten in door ons geleverde goederen, inclusief transportschade, kunt u ons dit laten weten door de defecte artikelen naar ons op te sturen, zodat wij een nieuw artikel naar u op kunnen sturen.

| SCHEIDING |

11.1 Als een deel van deze Voorwaarden niet is toegestaan ​​of nietig blijkt te zijn door een rechtbank of regelgever, blijven de andere Voorwaarden van toepassing.

 | EIGENDOM VAN RECHTEN |

12.1 Alle intellectuele eigendomsrechten, zoals handelsmerken en auteursrechten op de lisalynn-website en haar licentiegevers. Elk gebruik van de lisalynn-website of de inhoud ervan, inclusief het kopiëren of opslaan van dergelijke inhoud in zijn geheel of gedeeltelijk, anders dan voor uw eigen persoonlijk, niet-commercieel gebruik, is verboden zonder de toestemming van Lynn Fashion.

| BEDRIJFSGEGEVENS |

Lynn Fashion
Van Limburg Stirumware 2
8014 PA, Zwolle
The Netherlands

| LYNN FASHION ONLINE KLANTENSERVICE |

We zijn hier om te helpen. Als u vragen of klachten heeft over uw online aankoop of over de website kunt bellen of e-mail naar ons Engels en Nederlands sprekende klantenservice. Let op: dit is alleen de klantenservice voor Lynn Fashion Online.

E-mail: service@lisalynn.nl
Telefoon nummer: +31 6 270 775 33

We raden u aan onze Algemene voorwaarden te downloaden om een ​​exemplaar te bewaren ter referentie.

Wij zijn niet aansprakelijk voor de typ fouten in deze boven genoemde algemene voorwaarden.